Nabohjælp

Der har i Grundejerforeningens område været tyverier samt indbrud af og til.
Grundejerforeningens bestyrelse opfordrer derfor alle medlemmer af Øllekolle Grundejerforening til at melde sig ind i Nabohjælp via app’en ”Nabohjælp”, som er lavet af det Kriminalpræventive Råd.
Nabohjælp er forebyggelse med mennesker i centrum. Det er naboskab, tillid, sammenhold og samarbejde, og det er det af en helt simpel grund – det er det, der virker. En tyv er kun interesseret i dine værdier – han vil for alt i verden undgå at blive set eller genkendt. Præcis derfor virker mennesker forebyggende.
Nabohjælps-app ́en er sikker at anvende, og reducerer generelt tyveri/indbrud med op til 25 %.
Via appen kan der bl.a. oprettes advarsler om mistænkelig adfærd samt ses aktuelle tyveri- og indbrudsforsøg i området. Se mere på www.nabohjaelp.botrygt.dk eller
page1image66184336
For at understøtte effekten af Nabohjælp har Bestyrelsen besluttet at opsætte Nabohjælp- vejskilte ved de vigtigste indfaldsveje til Grundejerforeningens område i 2021.
Grundejerforeningen tager ikke ansvar for overvågning eller aktion i forbindelse med indbrud, og der rundsendes ikke længere advarsler eller informationer om indbrud, tyveri mm. via Grundejerforeningens mail-system.
Hjælp dig selv og naboerne, så hent appen nu!
Bestyrelsen